Covid-19

Na een jaar van inspanningen, blijven we, binnen de PSA Retail groep, onze families, vrienden, collega’s en zeker onze klanten beschermen.

Daarom volgen we nauwgezet de federale gezondheidsregels en staan we uiteraard volledig tot uw beschikking op afstand of op afspraak.

Om de veiligheid te waarborgen, zal een deel van onze meedewerkers thuis werken. Als U persoonlijk advies wenst, aanvragen heeft of gewoon een afspraak wil maken, laat dan uw gegevens achter via het contactformulier voor het concessie van uw keuze.

We doen alles om U zo snel mogelijk te helpen.

Hieronder vindt u meer details en modaliteiten met betrekking tot al deze maatregelen.

Onze concessies

De hygiëne van onze verkooppunten wordt zeer ernstig genomen. We weten dat dit vandaag de dag belangrijker is dan ooit. We hebben meer tijd gestoken in het schoonmaken en ontsmetten van onze verkooppunten, en in het bijzonder van de meest bezochte zones, zoals auto’s (binnen en buiten), deuren, vloeren, personeelskantoren, ontvangstzones, sanitaire voorzieningen en aanraakschermen.  We zullen de basisaanbevelingen en beschermingsvoorschriften in al onze verkooppunten uithangen.

Onze medewerkers

We gaan mobiele glaswanden, flessen ontsmettende handgel en maskers voorzien. De werkruimtes zullen vaker worden schoongemaakt en de werkstations zullen op een veilige afstand van elkaar worden geplaatst. Daarnaast wordt aan de medewerkers gevraagd hun lichaamstemperatuur te controleren alvorens naar het werk komen.

Onze Ontvangstruimten

 • Beperkt aantal personen bij de receptie
 • Ontsmettende handgel bij de ingang van elke site
 • Afbakening van de auto- en voetgangerszones
 • Grondmarkering bij de receptie met strepen om de 1,5 meter
 • Signalisatie van de beperking van verkeerszones
 • Plaatsing van een mobiele glaswand
 • Betaling uitsluitend via Bancontact

Levering van voertuigen

Alle voertuigen worden professioneel gereinigd volgens een meerstappenprocedure om het potentiële risico op overdracht van ziektekiemen te minimaliseren. Klanten zullen verwelkomd worden in een speciale ruimte (maximaal 3 personen).

De afleveraar zal zich niet in het voertuig kunnen begeven. We zullen u echter wel een app ter beschikking stellen met video’s waarin het gebruik van de uitrustingen en de rijhulpsystemen wordt uitgelegd.  PSA Retail Belgium biedt u ook een service aan waarbij uw voertuig direct bij u thuis wordt geleverd en afgehaald. Voor meer informatie raden wij u aan contact op te nemen met uw commercieel vertegenwoordiger.

Naverkoop

 • Elke klant zal alleen moeten komen, of maximaal met twee.
 • Op een bord aan de ingang van de garage vindt u de veiligheidsinstructies, de organisatie van de dienstverlening en waar u zich moet parkeren, alsook de betalingsmodaliteiten (uitsluitend Bancontact) en informatie over de afhaling van het voertuig.
 • U zult buiten de garage worden ontvangen en er zal u gevraagd worden om geen persoonlijke bezittingen in de auto achter te laten en de sleutels in de auto te laten.

Zodra het voertuig onder handen wordt genomen, zullen verschillende protocollen worden gevolgd:

 • Reiniging van de sleutels en de bestuurderspost (stuurwiel, versnellingspook en handrem).
 • Er wordt een beschermhoes aangebracht op de zetels.
 • Tijdens deze procedure worden maskers en handschoenen gebruikt.

Voertuig afhalen:

De beschermhoes wordt verwijderd, de auto wordt ontsmet en verlucht. De sleutel wordt u in een plastic zak overhandigd nadat deze werd ontsmet.

 

Testritten

Testritten zullen mogelijk zijn maar zonder begeleider. Na elke testrit wordt elk voertuig ontsmet.

We vragen u om u niet te verplaatsen indien u symptomen van Covid-19 vertoont.

Om onze medewerkers te beschermen, zal een veiligheidsagent u vragen om uw handen te ontsmetten en vervolgens uw lichaamstemperatuur te laten meten met een laserthermometer.

NEEM CONTACT MET ONS OP WHATSAPP

Wij danken u voor uw begrip en blijven tot uw beschikking om uw vragen te beantwoorden.

Het PSA RETAIL-team wil u graag nogmaals zijn steun betuigen. Dit is een collectieve en bijzonder zware beproeving voor iedereen. We zullen ze samen met u en voor u overwinnen.

Het team van PSA RETAIL België.

Contacteer ons op Whatsapp : 0474746218

Kopen
Verkopen
Onderhoud
Menu
Kopen Kopen

Onderhoud
Onderhoud
Een model kiezen